Websites, webapplicaties, CI/CD en hosting

Dat is in het kort waar Bandhosting goed in is. Ben je op zoek naar webhosting zonder zorgen? Wil je een duidelijke, goedwerkende website? Ben je op zoek naar een webapplicatie om bedrijfsprocessen een stuk efficiënter in te richten? Of heb je een goed idee, en wil je enkel alvast een domeinnaam vastleggen?

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van websites, webhosting, webapplicaties en development is Bandhosting als geen ander in staat om een passende oplossing voor jouw vraagstuk te bieden.

Wat doen we:

Webhosting

Bandhosting levert hosting met persoonlijk contact voor een goede prijs.

Meer weten?

Domeinnaam registratie

Heb je een goed idee? Registreer nu voordelig je domeinnaam. Keuze uit meer dan 400 verschillende extensies. Prijzen vanaf €10,- per jaar.

Extensies bekijken

Websites

Bandhosting ontwerpt en realiseert websites voor diverse soorten klanten en branches.

Meer informatie

CI/CD

Door jarenlange programmeerervaring kan Bandhosting je organisatie ondersteunen bij het opzetten van Continuous Integration en Continuous Delivery pipeline.

Onze ervaringen

Webapplicaties

Bandhosting is dé partij voor het ontwikkelen van maatwerk (web)applicaties. Of het nu gaat over een internet, extranet of mobiele applicatie; bij ons zit je altijd goed.

Door ons laten bouwen?

Contact opnemen

Kunnen wij jou helpen met je hosting, website, domeinnaam, webapplicatie of met CI/CD? Wij bieden altijd een passende oplossing voor jouw vraagstuk!

Contact opnemen?

Waarom Bandhosting?

Bandhosting staat voor persoonlijk contact en de hoogste kwaliteit. Je kunt ons altijd bellen of een WhatsApp bericht sturen. Geen gedoe met mailen, ticketsystemen of onbeantwoorde telefoontjes. Wij staan altijd voor je klaar om jouw vraag te beantwoorden of probleem om te lossen.