Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
    HomeContactZoeken
DutchEnglish
 
  Topbar greyBeeldmerk    
 
Nieuws
Website De Horecaplanner online
woensdag, 17 oktober 2007

screenshot-dehorecaplanner.nuNostradamus - Dé Horecaplanner heeft haar door Bandhosting.nl gebouwde website deze week gelanceerd.  Op de website van het bedrijf is informatie te vinden over het software systeem Dé Horecaplanner. Het systeem bevat onder andere een reserveringssysteem, planning, inkoop, urenregistratie, statistieken en nog vele andere zaken.

Zie voor het resultaat: www.dehorecaplanner.nu  

 
Bandhosting gaat verder professionaliseren
zaterdag, 29 september 2007

Er is deze week weer een nieuwe stap gezet in de professionalisering van Bandhosting. We hebben deze week een 3-tal servers besteld die tesamen met onze huidige server ons serverpark zullen worden.

In totaal hebben we straks 4 servers, waarvan er 3 als web- en databaseserver zullen gaan fungeren. 1 server zal ingericht worden als backup server. 

Lees verder...
 
Vernieuwde website Hèt Pannekoeckershuys online
woensdag, 1 augustus 2007

screenshot-pannekoeckershuysDe vernieuwde website van Hèt Pannekoeckershuys uit Den Hout is deze week online gegaan. De website heeft een complete restyling gehad en is van de grond af aan opnieuw opgebouwd. De website is door Hèt Pannekoeckershuys eenvoudig te onderhouden door het achterliggende CMS.

Zie voor het resultaat: www.pannekoeckershuys.nl  

 
Zomervakantie
zondag, 15 juli 2007
Van maandag 16 juli tot en met vrijdag 27 juli is ons kantoor gesloten.
 
Support center in gebruik genomen
woensdag, 20 juni 2007

Vanaf vandaag staat ons support center online. Wanneer u contact met ons opneemt via Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken , wordt er automatisch een support ticket aangemaakt waarop door ons gereageerd zal worden.

Het support center bevat ook een knowledge base met veelgestelde vragen, tips en adviezen en een mogelijkheid om voorgaande support requests te bekijken. 

Nieuw is ook de mogelijkheid tot Live Support. U kunt dan via een chatvenster direct contact met ons opnemen om vragen te stellen.

Zie http://support.bandhosting.nl voor meer informatie. 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 19 - 27 van 48
Klantenlogin

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er een!
Laatste nieuws
PHP 5.4 & MySQL 5.5

Met de aankondiging dat PHP 5.3. niet meer verder wordt ontwikkelt, hebben we besloten te upgraden naar PHP 5.4. Deze upgrade heeft zaterdag 16 augustus plaats gevonden.
Tevens is onze database server geupgrade naar MySQL 5.5. waarin een aantal bugfixes en snelheidsoptimalisaties zijn opgenomen.

Mochten er problemen met sites optreden, neem even contact met ons op.