Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
    HomeContactZoeken
DutchEnglish
 
  Topbar greyBeeldmerk    
 
Nieuws
Providers blokkeren smtp verkeer
woensdag, 14 februari 2007
Sinds enkele dagen blokkeren een aantal ADSL providers het uitgaand mail verkeer (SMTP). Reden hiervoor is het terugbrengen van SPAM op internet. Het gaat hier onder andere om KPN, Planet Internet, Hetnet en Orange.
Lees verder...
 
Gesloten i.v.m vakantie
vrijdag, 19 januari 2007
Van vrijdag 19 januari tot en met vrijdag 26 januari is ons kantoor gesloten in verband met een skivakantie. In deze periode zal ook niet gereageerd worden op aanvragen via email. Vanaf maandag 29 januari zijn we weer aanwezig en zullen alle mails beantwoord worden.
 
Bandhosting neemt klantenpanel in gebruik
vrijdag, 15 december 2006
Vanaf vandaag maakt Bandhosting gebruik van een eigen ontwikkeld klantenpanel. In dit panel heeft iedere klant van Bandhosting overzicht in haar orders, facturen en hosting accounts. Ook is het mogelijk om online vragen te stellen via een zogenaamd 'Ticket' systeem. De komende tijd gaan we een voor een onze klanten toegang geven tot deze site.
Lees verder...
 
Nieuwe server in gebruik genomen
donderdag, 9 november 2006

De bestelde nieuwe server is opgeleverd en gisteren in gebruik genomen. De twee sites die voor de zwaarste load op de oude server zorgden zijn naar deze server verplaatst met als resultaat dat de oude server het ook allemaal weer aan kan.

Wat specificaties van de nieuwe server:
Intel Pentium 4 3.20 Ghz
1 GB intern geheugen
160 GB schijfruimte

De server draait CentOS met als admin panel Cpanel. Op de server draait php 4 en mysql 4.1. 

 
Nieuwe server
zaterdag, 28 oktober 2006

We gaan binnenkort onze tweede server in gebruik nemen. Op drukke momenten (zo tussen 18 en 22u) kan de huidige (Dual Xeon) server het allemaal niet zo best meer aan.

Vandaag zijn de contracten voor een tweede server de deur uit gegaan. Binnen twee weken verwachten we de oplevering van deze nieuwe server. Een aantal van de sites die een zware load veroorzaken op de huidige server, zullen dan verplaatst worden naar deze nieuwe server. Op deze manier hopen we er weer een tijdje tegen te kunnen. 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 28 - 36 van 48
Klantenlogin

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er een!
Laatste nieuws
PHP 5.4 & MySQL 5.5

Met de aankondiging dat PHP 5.3. niet meer verder wordt ontwikkelt, hebben we besloten te upgraden naar PHP 5.4. Deze upgrade heeft zaterdag 16 augustus plaats gevonden.
Tevens is onze database server geupgrade naar MySQL 5.5. waarin een aantal bugfixes en snelheidsoptimalisaties zijn opgenomen.

Mochten er problemen met sites optreden, neem even contact met ons op.