Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
    HomeContactZoeken
DutchEnglish
 
  Topbar greyBeeldmerk    
 
Nieuws
Vergroting webruimte basispakket
maandag, 1 mei 2006
Vanaf vandaag is de webruimte binnen het basispakket met 100% verhoogd. Standaard krijgt u nu 50mb webruimte in plaats van 25mb. Op deze manier kunt u nog meer kwijt op uw website.
 
Storing: mySQL performance problemen
zondag, 16 april 2006

Op dit moment zijn er problemen om de mySQL server stabiel te houden. Er zijn een aantal high performance sites tijdelijk uitgeschakeld om te achterhalen welke precies de problemen veroorzaakt. Deze worden een voor een weer ingeschakeld om hier achter te kunnen komen.

Lees verder...
 
Nieuwe site gelanceerd
donderdag, 12 januari 2006

Vanaf vandaag is de nieuwe site online. Door de professionalisering van het bedrijf halverwege 2005 paste de oude site niet meer bij het beeld dat we als bedrijf willen uitstralen. Deze nieuwe site straalt beter uit waar Bandhosting voor staat.

We hopen u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn. 

 
Prijsverlaging
maandag, 2 januari 2006

Onze webhosting prijzen zijn met gemiddeld 33% verlaagd. De nieuwe prijzen sluiten beter aan op de huidige markt en geeft ons een betere concurrentiepositie.

De verlaging wordt voor bestaande klanten automatisch verwerkt in de nieuwe factuur. 

 
Onderhoud melding
zondag, 20 november 2005
Morgenochtend wordt er onderhoud uitgevoerd aan de server. Er is een bestand corrupt geraakt in de mailscanner die het emailverkeer scant op virussen en spam. Om dit te maken moeten er een aantal controles uitgevoerd worden en moet de server opnieuw opgestart worden.

Deze gelegenheid wordt ook aangegrepen om het besturingssysteem te updaten naar een nieuwere versie, Debian Sarge. Tijdens deze werkzaamheden kan het zijn dat de site wat moeilijk (of helemaal niet) te bereiken is. We hopen rond het middaguur de server weer draaiend te hebben. Excuses voor het ongemak.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 37 - 45 van 48
Klantenlogin

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er een!
Laatste nieuws
PHP 5.4 & MySQL 5.5

Met de aankondiging dat PHP 5.3. niet meer verder wordt ontwikkelt, hebben we besloten te upgraden naar PHP 5.4. Deze upgrade heeft zaterdag 16 augustus plaats gevonden.
Tevens is onze database server geupgrade naar MySQL 5.5. waarin een aantal bugfixes en snelheidsoptimalisaties zijn opgenomen.

Mochten er problemen met sites optreden, neem even contact met ons op.