Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
    HomeContactZoeken
DutchEnglish
 
  Topbar greyBeeldmerk    
 
Startpagina arrow Producten & Diensten arrow Component ontwikkeling
Component ontwikkeling

Al vanaf 2003 zijn we bezig met het Content Management Systeem Joomla (toen nog Mambo geheten). We houden ons voornamelijk bezig met het ontwikkelen van Componenten, Modules en Plugins voor Joomla.

Omdat we al jaren werken als technische parter voor diverse reclamebureau's, webbedrijven en andere bedrijven en particulieren zijn wij als geen ander in staat uw wensen te vertalen in component en modules. Omdat we onderdeel uit maken van het Quality and Testing team binnen Joomla wordt uw component gebouwd volgens de Joomla ontwikkel standaards en zonder core aanpassingen.

Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen. Op basis van uw wensen en eisen maken we een inschatting van het aantal uren dat de ontwikkeling zal duren en de daarbij behorende prijs.

Een aantal van door ons ontwikkelde componenten geven we gratis weg, zie hiervoor onze speciale website: Joomla-addons.org

 
Laatste nieuws
PHP 5.4 & MySQL 5.5

Met de aankondiging dat PHP 5.3. niet meer verder wordt ontwikkelt, hebben we besloten te upgraden naar PHP 5.4. Deze upgrade heeft zaterdag 16 augustus plaats gevonden.
Tevens is onze database server geupgrade naar MySQL 5.5. waarin een aantal bugfixes en snelheidsoptimalisaties zijn opgenomen.

Mochten er problemen met sites optreden, neem even contact met ons op.