Pagekit / Biskuit Website Hosting

Zoek je een betrouwbare partij voor Pagekit/Biskuit website hosting? Zoek dan niet verder! Bandhosting kan je helpen. Met al meer dan 15 jaar is Bandhosting dé partij voor het hosten van jouw Pagekit/Biskuit website. We maken gebruik van een one-click Pagekit install. Zo is jouw website gemakkelijk en snel geïnstalleerd en kun je er gelijk mee aan de slag!

Wat is Pagekit/Biksuit

Pagekit is een vrij nieuw Content Management Systeem (CMS). Met een schoon uiterlijk – zonder dat je hele scherm vol zit met opties – is dit CMS gemakkelijk te gebruiken. De opties zijn ontzettend uitgebreid, wat veel mogelijkheden biedt voor de invulling, lay-out en het design van je website.

Onze hostingpakketten

Neem een kijkje op onze hosting pakketten pagina voor meer details.

Wil je advies over Pagekit, of twijfel je over een eigen Managed VPS hosting? Bandhosting adviseert je graag over de meest geschikte oplossing voor jouw website. En wanneer je op zoek bent naar uitbreidingen of persoonlijke aanpassingen, dan is dit uiteraard altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Altijd veilig en slim

Hackers en cybercriminelen worden steeds slimmer! Door middel van diverse securityadviezen en -oplossingen verkleinen we de kans dat je Pagekit of Biskuit website gehackt wordt. We maken hierbij gebruik van CloudFlare Web Application Firewall (WAF). Want je wil natuurlijk voorkomen dat hackers je website uit de lucht trekken of dat er virussen op je website worden verspreid.

Jouw hosting partner voor Pagekit/Biskuit

Mocht je vragen hebben, twijfelen over een hostingpakket of ergens tegenaanlopen, dan kun je Bandhosting gemakkelijk bereiken door te bellen of een WhatsApp bericht sturen. Geen gedoe met ticketsystemen en onbeantwoorde mailtjes; wij houden van persoonlijk contact en korte lijntjes!

Neem contact op

Wist je dat wij naast Pagekit/Biskuit website hosting ook Joomla of Wordpress webhosting bieden? Zo hebben we voor iedereen een passende website hosting!