Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
    HomeContactZoeken
DutchEnglish
 
  Topbar greyBeeldmerk    
 
Server hack

Afgelopen zaterdag 10 mei, is een van onze hosting servers gehacked. De hackers is binnengekomen via een oude versie van Joomla, waarop een niet geupdate component draaide en waar register globals emulatie ook nog eens aan stond.

De door ons genomen voorzorgsmaatregelen bij installatie van deze server hebben ervoor gezorgd dat ze niet ver op het systeem binnen gekomen zijn, en dat de schade in principe beperkt is gebleven tot dit ene account.

Om toch het zekere voor het onzekere te nemen, gaan we vandaag de FTP gebruiker van alle hosting accounts op deze server voorzien van een nieuw wachtwoord.
U krijgt dit wachtwoord in principe via post toegezonden, mocht u dit wachtwoord eerder nodig hebben, omdat u bijvoorbeeld het hoofd account ook als emailaccount gebruikt, dan kunt u via ons klanten panel vinden.

Bij deze nogmaals het verzoek om uw Joomla installatie en alle bijbehorende componenten up-to-date te houden om dit soort problemen te voorkomen.
Wanneer u liever heeft dat wij deze Joomla core updates voor u bijhouden, neem dan gerust contact met ons op voor onze tarieven.

 
Klantenlogin

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er een!
Laatste nieuws
PHP 5.4 & MySQL 5.5

Met de aankondiging dat PHP 5.3. niet meer verder wordt ontwikkelt, hebben we besloten te upgraden naar PHP 5.4. Deze upgrade heeft zaterdag 16 augustus plaats gevonden.
Tevens is onze database server geupgrade naar MySQL 5.5. waarin een aantal bugfixes en snelheidsoptimalisaties zijn opgenomen.

Mochten er problemen met sites optreden, neem even contact met ons op.