Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
    HomeContactZoeken
DutchEnglish
 
  Topbar greyBeeldmerk    
 
Startpagina arrow Informatie arrow Over bandhosting.nl
Over bandhosting.nl

Bandhosting.nl is in 2004 begonnen, in eerste instantie om de overcapaciteit  van de dedicated server voor de website songteksten.net te verhuren. Al gauw werd ik door verschillende bedrijven en instellingen gevraagd om websites voor ze te maken.

Na de officiële oprichting in augustus 2005, na mijn afstuderen van HBO informatica, is het snel gegaan. In eerste instantie part-time naast mijn baan als webdeveloper en vanaf juni 2006 full-time. Bandhosting.nl is inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerd partner op het gebied van hosting en webdevelopment.

In oktober 2007 is een nieuwe stap gezet in de professionalisering van het bedrijf. Er zijn een aantal webservers aangeschaft, welke in een eigen rack in een datacenter in Amsterdam geplaatst zullen worden zodat we volledig zelf het beheer over onze servers hebben. 

Naast webhosting zijn we ook actief op een aantal andere gebieden en werken we veel voor diverse reclamebureau's en internet bedrijven.

Neem voor meer informatie een kijkje bij onze producten en diensten . Neem ook een kijkje in ons portfolio

 
Laatste nieuws
PHP 5.4 & MySQL 5.5

Met de aankondiging dat PHP 5.3. niet meer verder wordt ontwikkelt, hebben we besloten te upgraden naar PHP 5.4. Deze upgrade heeft zaterdag 16 augustus plaats gevonden.
Tevens is onze database server geupgrade naar MySQL 5.5. waarin een aantal bugfixes en snelheidsoptimalisaties zijn opgenomen.

Mochten er problemen met sites optreden, neem even contact met ons op.