Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
    HomeContactZoeken
DutchEnglish
 
  Topbar greyBeeldmerk    
 
Startpagina arrow Support arrow Storingen
Storingen
SIDN storing
Friday, 17 October 2008
Sinds vrijdagochtend 9:30 (17 oktober) is er een grote storing bij de SIDN. Om die reden geven beschikbaarheidschecks en whois checks voor .nl domeinen foutieve resultaten.

[update 19:30] De storing is opgelost.
 
Storing SIDN
Thursday, 29 May 2008

Gisteravond is na afloop van het onderhoudsvenster bij de SIDN een fout opgetreden. Hierdoor zijn een aantal glue records van enkele providers verdwenen, waardoor honderdduizenden domeinnamen tijdelijk onbereikbaar zijn geweest.

Als gevolg van deze SIDN storing is op dit moment de DRS uitgezet. Dit houdt in dat geen enkele aanvraag, verhuizing of aanpassing van welke .nl-domeinnaam dan ook mogelijk is. SIDN heeft hiertoe besloten, omdat daar zij nog niet weet wat de oorzaak van het probleem is geweest.

 
Server hack
Monday, 12 May 2008

Afgelopen zaterdag 10 mei, is een van onze hosting servers gehacked. De hackers is binnengekomen via een oude versie van Joomla, waarop een niet geupdate component draaide en waar register globals emulatie ook nog eens aan stond.

De door ons genomen voorzorgsmaatregelen bij installatie van deze server hebben ervoor gezorgd dat ze niet ver op het systeem binnen gekomen zijn, en dat de schade in principe beperkt is gebleven tot dit ene account.

Lees verder...
 
Storing .nu domeinen
Saturday, 8 March 2008

Er is een storing gemeld bij nunames.nu (registrar van .nu domeinen) waardoor alle .nu domeinen niet werken.

Er wordt door nunames.nu gewerkt aan een oplossing. 

 
Laatste nieuws
PHP 5.4 & MySQL 5.5

Met de aankondiging dat PHP 5.3. niet meer verder wordt ontwikkelt, hebben we besloten te upgraden naar PHP 5.4. Deze upgrade heeft zaterdag 16 augustus plaats gevonden.
Tevens is onze database server geupgrade naar MySQL 5.5. waarin een aantal bugfixes en snelheidsoptimalisaties zijn opgenomen.

Mochten er problemen met sites optreden, neem even contact met ons op.