Webapplicatie laten bouwen

Er moet toch een manier zijn om bepaalde bedrijfsprocessen een stuk efficiënter in te richten? Je gaat op zoek naar een standaard webapplicatie die aansluit bij jouw wensen. Na een lange zoektocht kom je tot de conclusie dat bestaande of standaard webapplicaties niet helemaal aansluiten bij jouw wensen. Of – beter gezegd – dat de webapplicatie waar jij naar op zoek bent helemaal niet bestaat. Je ziet het werk oplopen en dat zorgt voor frustraties en een hoop kosten.

Een webapplicatie ingericht op jouw wensen

frameworks

Bandhosting helpt met het bouwen van apps of webapplicaties om bepaalde processen in het bedrijf te verbeteren of te versnellen. Efficiënt werken noemen we dat. Een webapplicatie laten bouwen resulteert uiteindelijk in kostenbesparing en een efficiëntere samenwerking met medewerkers, leveranciers en klanten. Met behulp van frameworks als Laravel en VueJS, of NativeScript, bouwen we samen aan die oplossing.

Wat is onze werkwijze

Om zo snel mogelijk bij te dragen aan het versnellen of verbeteren van bedrijfsprocessen maakt Bandhosting gebruik van de Scrum en de Agile mindset. Samen werken we in een aantal stappen en volgens een bewezen proces toe naar een eindoplossing. We werken met sprints van twee weken. Aan het eind van iedere sprint komen we samen om te laten zien wat we gemaakt hebben. In deze sprintreview wordt er feedback gegeven en bepalen we op welke voet we verder gaan. Op deze manier kiezen we áltijd voor een oplossing die voor jou het best werkt, ook als dat betekent dat bepaalde stappen beter niet gedigitaliseerd kunnen worden.

Wil jij een webapplicatie laten bouwen?