Over Bandhosting

In 2005 is Bandhosting opgericht door Adam van Dongen: ICT-specialist met een passie voor hosting en development services. Waar het allemaal is begonnen? In eerste instantie is Bandhosting opgericht om de overcapaciteit van de servers – die nodig waren voor een hobbymatig project – te verhuren. Al gauw bleek dat meer bedrijven op zoek waren naar de kennis en expertise die Bandhosting te bieden heeft.

Korte lijntjes en persoonlijk contact

Nu – ruim 15 jaar later – houdt Bandhosting zich dagelijks bezig met het maken van websites, het bouwen van webapplicaties, het onderhouden van webhosting en het opzetten van CI/CD pipelines. We houden van korte lijntjes en persoonlijk contact. Geen gedoe met ticketsystemen en onbeantwoorde mailtjes. Je kunt ons altijd bellen of een Whatsapp bericht sturen. Zit je met een probleem of heb je vragen over je website, hosting, domeinnaam of webapplicatie? Dan komen we altijd en zo snel mogelijk met een passende oplossing.

Neem (persoonlijk) contact op

Benieuwd wat Bandhosting voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Met welk probleem je ook zit of welke vraag je ook hebt; Bandhosting heeft voor ieder bedrijf een passende oplossing.