Wordpress Website Hosting

Zoek je een hostingpartner voor Wordpress website hosting? Stop met zoeken! Met al meer dan 15 jaar is Bandhosting dé partij voor het hosten van jouw Wordpress website. Wij staan voor kwaliteit, duidelijkheid en persoonlijk contact. En – om het onze klanten makkelijk te maken - maken we gebruik van een one-click install, waardoor jouw website gemakkelijk en snel geïnstalleerd is. Zo kun je gelijk aan de slag!

Wat is Wordpress?

Wordpress is een ontzettend populair Content Management Systeem (CMS) waar veel bedrijven gebruik van maken. Omdat Wordpress een open-source is, is het gratis te gebruiken, dus dat bespaart je een hoop kosten. Dankzij de website-editor, de thema’s en de plugins is het CMS super gebruiksvriendelijk. Een échte aanrader!

Onze hostingpakketten

Neem een kijkje op onze hosting pakketten pagina voor meer details.

Wil je advies over Wordpress website hosting of twijfel je over een eigen Managed VPS hosting? Bandhosting adviseert je graag over een passende oplossing voor jouw website. Ben je op zoek naar uitbreidingen of persoonlijke aanpassingen? Ook dit is uiteraard mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Altijd een veilige keus

Cybercriminelen worden steeds slimmer! Door onze securityadviezen en -oplossingen is de kans klein dat jouw Wordpress website gehackt wordt. Bandhosting maakt gebruik van CloudFlare Web Application Firewall (WAF) of mysites.guru security scan services. Met deze webapplicaties kunnen we voorkomen dat je website uit de lucht wordt getrokken door hackers. Met een webhosting van Bandhosting kun je erop rekenen dat jouw website áltijd goed beveiligd wordt.

Jouw hosting partner voor Wordpress

Mocht je vragen hebben, twijfelen over een hostingpakket of ergens tegenaanlopen. Dan kun je Bandhosting altijd bereiken door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen.

Wist je dat wij naast Wordpress ook Joomla webhosting bieden? Zo hebben we voor iedereen een passende website hosting!